Nov 25, 2011

I'm gonna miss you!

Assalamualaikum wbt

Aceceh tajuk feeling omputih sikit. Apa-apa pun aku bersyukur sangat pada Allah sebab permudahkan perjalanan aku pulang ke Tanah Airku Malaysia tercinta dan selamat tiba pada 23 November 2011(semalam laaa). Habis je paper last final exam year 2, terus bergegas kemas rumah & barang sebab malam tu terus kena gerak pergi airport. Punya semangat kan? Tapi debarannya tak usah cakap la, lagi berdebar dari ambil exam. Bakpe gitu aku pun tak tahu. Berdebar campur excited! Heeee.

Akhirnya bermulalah cuti musim panas selama 3 bulan! Jangan jeles naaa. Haha. Yeah 3 bulan yang aku tunggu-tunggu selama ni, terutama masa exam tu nak pecah dah kepala ni duk hafal nama ubat. Harapnya kitorang lepaslah second year ni supaya tahun depan boleh sama-sama proceed 3rd year. Tak nak tersangkut-sangkut tak best la tertinggal rakan seperjuangan, ye dok?

Walaupun excited sangat untuk menghadapi cuti dengan pelbagai plan untuk dipenuhi sepanjang cuti ni, aku mesti akan ada rasa juga rindu kat Adelaide tu kot. Terutamanya ukhwah dengan member-member dan akak-akak senior di sana. Mahupun bersama bayi-bayi kecil. Nanti dah lepas 3 bulan balik sana semula dah tak kenal muka acik ni. Dah makin besar, makin tak kenal. Waa sedih.

Kangaroo belakang rumah, I know you're gonna miss me. Tolong jangan sedih macam ni.

Ok. Tak payah nak sedih sangat kerana sekarang masih dalam mood happy terlajak balik rumah dapat bermanja berlebih-lebihan bersama mak ayah mahupun adik-adik yang mengada. Harapnya masa cuti ni dapat digunakan dengan sebaiknya dan paling tidak pun ada benda yang dicapai untuk cuti kali ini. InsyaAllah. Doakan ye!

Oh ya, baru boleh luangkan lebih masa sikit unutk update blog sebab selama ni asyik perasan busy study kononnya. Hahaaa.


4 comments:

♥ Al-Haura' Maqsurah ♥ said...

waaa memang ada kanggaroo ke ??

xpernah jumpa lagi kanggaroo yang real. hik3 (^-^)

Wanie said...

wahh study oversea ye, amik kos ape? gile best sekali cuti sampai 3 bulan..happy holiday ya :)

teratai said...

ho..ho..ho..kanggaroo tu doh lari sbb x de org nak beri makan!

gadis said...

wah, betul ke? sgt excited :)