Dec 18, 2010

My Header Contest



Ni contest nak pertaruhkan header ku ini.
Rasa simple jek header ni tapi saje je lah nak join. Hehe.
Contest ni di anjurkan oleh Cik Yana.


(1) Buat entry yg bertajuk.."My Header Contestdan letakkan header kat atas tu... 

(2) Follow Yana.
(3) Letakkan header yg sedia ada kat blog sendiri atau boleh juga kalau nak wat yg baru..tak kisah..
(4) Header bebas..apa saja ..janji menarik 
(5) Boleh letakkan 1@2 header..ok.. 
(6) Tinggal link kowg kat sini..senang Yana nak tgk..
(7) Tag 3 org ye..



Itu saja lah syarat2 nyer..yana akan pilih seowg pemenang

terlebih dahulu yana mintak maaf..hanya seowg yg yana
akan pilih..munkin semua cantik2 tp yana terpaksa 
pilih sowg sahaja k...


Haaa..ni lah header aku: 



Manusia bertuah di tag: Eirra, Namia, Syazwani

10 comments:

rieyana ynn said...

slmt pg...makaseh ye juin contest yana...menarik header tu...good luck;d

Gadis Kampung said...

cantiknyer header dia...

MERAH said...

yana:hihi harap2 mng :) hoho
gadis kampung: hihi bese2 aje. thanks :)

hans said...

gudluck

P/S : Seronok Kan Bila Kena Prank Dengan Kawan Sendiri?

Aretikz said...

Yezza.. bila merah berkongsi cerita.. cerita tentang header.. hehe.. good luck ^_^

teratai said...

salam merah,

nak join jugak boleh...hadiah dpt kita bagi 50-50..he,he..

MERAH said...

hans:haha thanks
aretikz:haha ni xcerite pon join cntest je..wee~
teratai:ohoho.buleh 50-50.patut amik upah ni.hihi ;pdu

eirra said...

tengxx tag eirra deh!~
cayunk MERAH berapi kuar lava kang!!hua3

nnt eirra join tau

MERAH said...

same2.haha.MERAH menyala je la.xberapi.hihi~
kayhh join2!!jgn xjoin :)

MERAH said...

same2.haha.MERAH menyala je la.xberapi.hihi~
kayhh join2!!jgn xjoin :)