Feb 26, 2011

Aku dah balik!

Assalamualaikum wbt.

Wahh ni lenguh-lenguh dan sakit tangan tak hilang lagi selepas lebih 24 jam perjalanan untuk sampai ke rumah terCINTA. Dah 2 hari. Hurrmmm dah rindu Malaysia, dah rindu orang dan makanan di Malaysia. Haha.

Dalam tangan yang masih lenguh ni sibuk pula nak shopping barang rumah. Kebetulan Harris Scarfe buat sale besar-besaran punya sebab nak pindah kedai. Habis semua periuk belanga kami nak angkat. Angkut lah naik bas penuh barang di tangan. Survival gila duk sini.

Sehari lagi tinggal untuk cuti. Lepas ni kelas dah start. Barang pun tak habis simpan lagi. Apa nak jadi ni?

p/s : asyik lapar je duduk sini. hurm.
p/s : lepas ni tak boleh dah nak berblogging sangat!


6 comments:

z.u.n.a.i.d.a said...

wahahaha..mesti rindu kat k.zue kan..hehehehehe

ferry said...

abis la rindu-rinduan nanti :) belaja bebetul kat sana.

teratai said...

salam merah,

ala rindulah masakan ikan bakar....ayah pun dah komplen asyik masak merah je mak masak, kalu ada along tu rasa juga masakan lain...!

belajar rajin2..:)

MERAH said...

KAK ZUE : haha rindu lah nak komen2 n masuk blog kak zueee.hihik :)

FERRY : wuuu taw tapee!ok insyaAllah :)

IBU TERATAI (hehe) : hahaaa mak buatlah sng je pun.soh angah tuu buat.haaa.masak merahhhh sedapppp.wuu.okkkk ni baru stat kelas.xd ape sgt pun lg.hee :D

TrigYy said...

24 jam? blik ngn ape? moto ke

MERAH said...

TRIGYY : kalau moto tahun depan kot baru sampai.hik.ngn kapa terbang tapi transit tu lama.