Feb 6, 2011

Tersepi & Menyepi

Assalamualaikum wbt.

Semenjak 2-3 hari ni, nak online pun tak boleh sangat sebab aku balik Terengganu. Huhu. Tu pun masa online hanya sempat nak balas komen di FB dan tengok blog je. Tak boleh nak blogwalking dengan jayanya sebab laptop pon pinjam je!!! Nasib la tak ada broadband sendiri (T.T). Sabar-sabar. Penjenguk ke blog ni pun jatuh merudumnya. Haha sedarlah diri hanya blog picisan.

Banyak benda nak tulis tapi tak berkesempatan lagi kerana aku pun sekarang busy main SIM3 yang sekarang dah dapat 3 anak. Nak update pun rasa malas je. Ake penat lah (cesss bawa kereta pun tidak penat jadahnya) Huhu. Malas weh, MALAS. Ngantuk lah!. Huuu ntah berapa lama lagi blog ini akan menyepi. Sekian.






























Wahaha. Ni lah jadi bila dah mengarut. Comel kan semua! Oh baru sedar banyak makanan. Haha. Ok dah!


8 comments:

ferry said...

ehh..tak tau plak balik ganu..ingatkan memang nak menyepi

MERAH said...

haha.TERsepi lah.dan TERmalas sekarang ;p

nabila faryzza said...

haha! main the sims jugak? best kann. memang bnda lain tak jalan la kalau dh ngadap the sim

Mr. TN_SkY said...

haha..same la kite..x BW>..jatuh trafik lala :-D

KENALI CIRI PENGIKUT DAJJAL, ADAKAH KITA?

Encik Blogger said...

5214 kanak-kanak menconteng.. hehehe

teratai said...

salam merah,

ohhh..x dan bw, sibuk jaga babies..:)

z.u.n.a.i.d.a said...

wah blk ganu penyer! hoyeee!

akak dh klik pe y ptt yea!

jom join http://aderkukisah.blogspot.com/2011/02/my-heart-beat.html

MERAH said...

NABILA FARYZZA : hehe best giler sims.tapi dah lame bosan bile org tu dah tua.hee.tgh explore lg.bese adik yg bria main.

MR TN_SKY : haa taw tape.jatuh merudum :(

ENCIK BLOGGER : yerrr!anda org yg ke 5214 tu lahhh.huhu

TERATAI : tu lahh pasal.babies melalak je reti :(

KAK ZUE : hehe.thanks akak ohh.dah join da mende tu!heee~kelik2!