Jan 13, 2011

Game Feveret Aku

Assalamualaikum wbt.

Di abad ini yang semua manusia sibuk main game yang canggih-canggih contohnya macam dota, CS, dan sebagainya, aku tetap setia dengan satu game ni iaitu MARIO. Hoho suka gila main ni. Ni la kerja aku kalau on laptop, tak update blog main benda ni la  jawabnya.

Comelnya MARIO ni.

Tengok tu yang World 6 tu aku la main. Haha.


Oh yeah! Lompat-lompat!!
Main-main juga tapi jangan lupa tanggungjawab diri ya. Buat apa-apa pun biar bersederhana :)




9 comments:

sitinurulafiah said...

waa suke jugakk game nihhh! :)

sticker_getah said...

minat ea men game klasik ni...

MERAH said...

SITINURULAFIAH : suke kan.best2.hihi :)

STICKER_GETAH : minat gle dari kecik smpai beso.mmg setia.haha ;p

ferry said...

tak best!

MERAH said...

best!haha!

iszieylyanziy said...

dah laame xmain mario,,hehehe

Mr. TN_SkY said...

hahah.game lagend nie =_=

Mario said...

yesss...mario forever...ekeke

TkLyna said...

wahh..time kecik-kecik suka main game ni..hehehe..skg layan plants vs zombies..huhu